«Σταθήκαμε επάξια»

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναιγιάλειου, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός.

Τι και αν ο Παναιγιάλειος θα γυρίσει στην βάση του ηττημένος από το παιχνίδι με την Λαμία. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, στις δηλώσεις του, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως υπήρξαν στιγμές που η ομάδα του Αιγίου ήταν καλύτερη στο χορτάρι, ενώ έδωσε το σύνθημα νίκης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για τη νίκη της, να ευχηθώ να έχει αίσιο τέλος ο αγώνας της και να βρεθεί εκεί που ονειρεύονται όλοι στο νομό. Αναφορικά με το παιχνίδι η ομάδα μου στάθηκε επάξια απέναντι σε μια ομάδα που θέλει την άνοδο και είναι πολύ κοντά σ’ αυτήν.Υπήρχαν σημεία και στιγμές που ήμασταν καλύτεροι και κρατήσαμε τη μπάλα στη κατοχή μας με πολύ μεγάλα διαστήματα κι αυτό μου άρεσε. Δεν ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα ή να μη δεχτούμε ένα τέρμα ώστε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Ο αγώνας συνεχίζεται μπράβο στα παιδιά για τη προσπάθεια, μπράβο για τον αγώνα που κάνουν μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτεροι προσπαθώντας να πατήσουμε σε υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας αν είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Είναι πολύ σημαντικό με μια τέτοια ομάδα να βγάλεις τέτοιο πρόσωπο. Συνεχίζουμε έρχεται ένα παιχνίδι με τον Άρη πολύ σημαντικό όπου θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί έχουμε αρκετές αγωνιστικές να κερδίσουμε. Ο βαθμολογικός πίνακας λέει πάντα την αλήθεια. Υπάρχουν δύο ομάδες με ισχυρότατο ρόστερ και ο Απόλλων και η Λαμία. Επειδή τυχαίνει να έχω περάσει στο άμεσο παρελθόν από τις δύο ομάδες θα χαρώ να πετύχουν τους στόχους τους».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Σεραφείμ Μωυσίδης τόνισε πως η ομάδα παραμένει ενωμένη και στα καλά και στα κακά.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας και να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκ. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος για μας. Θεωρώ πως σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είπε και ο προπονητής μου είχαμε για αρκετή ώρα τη κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Από μια άτυχη στιγμή δόθηκε ένα πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν επανάληψη. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει όπως νομίζει. Σαν ομάδα κερδίζουμε και σαν ομάδα χάνουμε και στα καλά και στα κακά είμαστε μαζί. Ότι δεν μας πήραμε εδώ πιστεύω να το πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι με έναν εξίσου καλό αντίπαλο και θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάρουμε τη νίκη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep