«Μικρό το κακό»

Στην βάση του επέστρεψε ο Αχαρναϊκός, μετά την ήττα με 2-0 από τον Άρη

Το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ήττα από τον Άρη με 2-0, ανήκει πλέον στον παρελθόν για τον Αχαρναϊκό. Η αλήθεια είναι πως οι ιθύνοντες της ομάδας του Μενιδίου επηρεάστηκαν περισσότερο από το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής (η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας), παρά από την ήττα στην Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ήταν ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος και από την στιγμή που το σκορ δεν «ξέφυγε», τότε η ζημιά, ουσιαστικά, ήταν απειροελάχιστη.

Πλέον, υπάρχει αρκετός χρόνος προς ξεκούραση, καθώς ακολουθεί το «άκοπο» τρίποντο απέναντι στον Πανθρακικό, που θα ανεβάσει τον Αχαρναϊκό στους 32 πόντους και θα τον φέρει μία ανάσα από την σωτηρία, τέσσερις… στροφές πριν το τέλος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μενιδίου απολαμβάνουν το ρεπό τους, ενώ η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, το απόγευμα της Τρίτης (09/05).

Σε αυτές τις ημέρες που μεσολαβούν, μέχρι την 21η Μαΐου και το ματς της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League κόντρα στην Σπάρτη, θα υπάρχει άπλετος χρόνος να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, τόσο ο Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου, όσο και ο Άγγελος Καραντασιάδης, που ναι μεν συμπεριλήφθηκαν στην 18αδα του αγώνα της Κυριακής (07/05), όμως ακόμα δεν βρίσκονται στο 100% ετοιμότητας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 08 Μάιος 2017 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep