Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Νίκη με Παναχαϊκή»

Ο Γιώργος Στούπας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα πρέπει να αγωνιστεί για αξιοπιστία του και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Στούπας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα πρέπει να αγωνιστεί για αξιοπιστία του και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας «απάντησε» στο πριμ που έταξε ο Αλέξης Κούγιας στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για νίκη μέσα στην Εύβοια και τόνισε πως η ομάδα του φιλοδοξεί να κερδίσει αυτό το ματς.

Ο Γιώργος Στούπας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φωκικό που έφερε ακόμη πιο κοντά στην παραμονή την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να δώσει τα πάντα στα ματς που απομένουν και να παίξει για την αξιοπιστίας της, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

«Θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια και μέσα στην έδρα μας και εκτός με τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας διότι αυτό που μετρά είναι η αξιοπιστία της ομάδας μας και του ίδιου του πρωταθλήματος».

Τόσο ο Αντώνης Πριόνας, όσο και ο Γιώργος Φοιρός υποστήριζαν πως θέλουν να σωθεί η ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο και να δείξει τις δυνατότητες της. Ο Ηρακλής θα μπορέσει να παίξει ακόμη καλύτερα;

«Αυτή είναι ερώτηση που δεν μπορεί να την απαντήσει ο πρόεδρος της ομάδας. Ο Γιώργος Φοιρός είναι ο καταλληλότερος να την απαντήσει. Εγώ θέλω να πω ότι στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και ευχαριστήσαμε τον κόσμο».

Το πριμ που έχει υποσχεθεί ο Αλέξης Κούγιας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αν κερδίσουν και στα Ψαχνά σας προκαλεί;

«Είναι απολύτως θεμιτό αυτό. Εμείς καταλαβαίνουμε πως μας υπολογίζουν και αμέσως μετά από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που έκανε η ομάδα της Παναχαϊκής μέσα στον Φωκικό μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι μαζί μας. Αυτό δείχνει πως μας υπολογίζουν, αυτό είναι τιμητικό. Φιλοδοξούμε να την κερδίσουμε».

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2012 13:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep