«Γεμίζουν» τις μπαταρίες στον Αιγινιακό

Διήμερο ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, ο Γιάννης Βλάχος

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και πέμπτη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (έχει και μία ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο), πανηγυρίζουν από το απόγευμα της Κυριακής (04/06) στον Αιγινιακό.

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι γιορτινό, καθώς η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η ομάδα, από τις 23 Απριλίου και μετά (όταν και ηττήθηκε από τα Τρίκαλα με 5-0), την φέρνει, όχι μόνο να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά να σκαρφαλώνει και στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας 9η.

Στα αγωνιστικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, Γιάννης Βλάχος, επιβράβευσε τους παίκτες του με διήμερο ρεπό. Έτσι, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν την ευκαιρία να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους, ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής, στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ.

Όπως και κόντρα στον Αχαρναϊκό, έτσι και απέναντι στους Κρητικούς, ο Αιγινιακός αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες, καθώς και με δεδομένο πως το παιχνίδι δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Σκραπάρας, Ζούρκος, Τοπαλίδης, Μήλιος, Αντωνιάδης, ενώ ενδέχεται να προφυλαχθεί και ο Γιοσανγκίμ.

Το παιχνίδι της Κρήτης θα χάσουν, επιπλέον, τόσο ο Πατράλης, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (06/04), όσο και ο Πασαλίδης, που θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Ελπίδων. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παπουτσογιαννόπουλος, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, λόγω καρτών.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep