Πέντε μεταγραφές άμεσα

Ως την Τετάρτη (19/07) ο Παναιγιάλειος σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει πέντε προσθήκες.

Ημέρα αιματολογικών εξετάσεων θα είναι η Δευτέρα (17/07) στον Παναιγιάλειο, καθώς το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα υποβληθεί στη σχετική διαδικασία. Παράλληλα, όμως αναζητούνται σε συνεργασία με τον προπονητή, Σπύρο Μπαξεβάνο περιπτώσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, πρόθεση των «μελανόλευκων» είναι ως την Τετάρτη (19/07) να έχουν ολοκληρωθεί πέντε προσθήκες.

Μεταξύ αυτών που θα ανακοινωθούν αναμένεται να είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Ο 24χρονος (20/10/92) αμυντικός μέσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε Πανθρακικό (14 συμμετοχές) και Πανσερραϊκό (15) από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ζάκυνθο.

Σε ό,τι αφορά στον Μιγκέλ Πέδρο, η περίπτωση του Πορτογάλου βρίσκεται πάντα στα υπόψη, αλλά ο Μπαξεβάνος θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Την Κυριακή (16/07), τέλος, έγινε επαφή με τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα, έτσι ώστε να γεφυρωθεί η διαφορά στο οικονομικό και ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής να μείνει στη «Μαύρη Θύελλα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep