Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προς την έξοδο ο Μοκακέ!

Εκτός πλάνων του Σούλη Παπαδόπουλου ο Καμερουνέζος διεθνής.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στον Πιερικό ήρθε και η πρώτη έκπληξη στην αποστολή. Ο νέος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» παρότι ο Μαρσέλο Πέντα είναι τραυματίας άφησε εκτός για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Μάρκους Μοκακέ, του οποίου το μέλλον είναι εξαιρετικά αβέβαιο…

Η αποστολή της ομάδας της Κατερίνης θα καταλύσει το βράδυ σε ξενοδοχείο και οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν στην επιστροφή στις επιτυχίες για να μείνουν στην εξάδα.

Η αποστολή: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ελευθεριάδης, Ρούσεφ, Μπλαζέφσκι, Τσιντώτας, Καμινιώτης, Μπακάλης, Κόιτς, Λαζαρίδης, Κοντέων, Γκουγκουλιάς, Κωτσιόπουλος, Τόσκας.

Παπαδόπουλος: «Εφικτός ο στόχος»

Ο τεχνικός του Πιερικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα της Κατερίνης και πώς βλέπει τη διαδικασία των play off.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Πάντα είμαι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα ο Ηρακλής έχει πολύ μεγάλη ιστορία, αλλά ιστορία έχει και ο Πιερικός».

Για το μέλλον της νέας του ομάδας του Πιερικού: «Η χρονιά δεν έχει χαθεί για την ομάδα. Αν κάνει τρεις νίκες η ομάδα θα μπούμε στα πλέι οφ. Νομίζω η Καλλονή, ο Πιερικός και ο Πανσερραϊκός θα είναι η μία από τις τρεις που θα μπουν στα πλέι οφ. Έγινε ένα αρνητικό σερί ενώ η ομάδα πήγαινε για τη δεύτερη θέση, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει μιλήσει με τον προκάτοχό του στην ομάδα της Κατερίνης: «Εγώ την ομάδα την είχα φτιάξει και είχα φύγει τον Ιανουάριο. Έχω μιλήσει με τον κ. Χατζάρα, όπως μιλάω με όλους τους προπονητές].

Για το αν συμφωνεί με τον θεσμό των πλέι οφ: «Αυτά τα πλέι οφ όπως γίνονται δεν μου αρέσουν. Οι ομάδες δεν γίνεται να παίζουν κάθε τρεις μέρες, μετά από ένα τόσο επίπονο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό».

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2012 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep