«Ανέτοιμοι, αλλά...»

Αν και η ομάδα του είναι ανέτοιμη ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Πέτρος Δημητρίου τάχθηκε υπέρ της άμεσης έναρξης.

[googlead][/googlead]

Από τις ομάδες που ξεκίνησαν προετοιμασία με μεγάλη καθυστέρηση είναι ο Αχαρναϊκός, οπότε η είδηση της άμεσης έναρξης σαφώς και δεν βολεύει αγωνιστικά. Ωστόσο, ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου δήλωσε στο FL News ότι: «Είναι καλό και για τη Football League και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεκινήσουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω».

Συγκεκριμένα, ο Δημητρίου είπε:

«Εμείς είμαστε ανέτοιμοι, αλλά είναι θετικό για τις περισσότερες ομάδες ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα την προκαθορισμένη ημερομηνία. Και πέρυσι είχε αργήσει να αρχίσει. Σίγουρα δεν μας εξυπηρετεί, γιατί δεν έχουμε την πλήρη ετοιμότητα, αλλά για το ποδόσφαιρο και για τη Football League είναι καλό που ξεκινάει.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω. Δεν κρύβω ότι θα με βόλευε να πάμε μία εβδομάδα πίσω, γιατί αρχίσαμε αργά, αλλά προκειμένου να προχωρήσει το ποδόσφαιρο είναι καλό να πάμε στη σέντρα. Η προσπάθεια που κάνει η Football League και ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Λεουτσάκος είναι πάρα πολύ θετική.

Πιστεύω ότι κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Έρχεται μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Αυτό που έχει κάνει ο Αχαρναϊκός είναι άθλος. Μέσα σε ένα μήνα έχει κάνει εργομετρικά, φυσική κατάσταση, τακτική και φιλικά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep