«Απομένει μία ανακοίνωση...»

Ο ΑΣ Αναγέννηση για την επίτευξη του στόχου... ζωής, αυτού της κατασκευής αθλητικού κέντρου.

[googlead][/googlead]

Ανακοίνωση με αφορμή τη δημιουργία του δικού της «σπιτιού« στον ιστό της πόλης εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση και σημείωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στην Καρδίτσα παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση επιθυμεί και δημοσίως να εκφράσει την μεγάλη της ικανοποίηση κι ένα αίσθημα δικαίωσης για τις θετικές εξελίξεις στο μεγαλύτερο ζήτημα όλων των εποχών, την δημιουργία του αθλητικού της «σπιτιού» στον ιστό της Καρδίτσας.

Ύστερα απο εξηντα εννέα ολόκληρα χρόνια έχει ανοίξει ο δρόμος ώστε η Αναγέννηση να στεγαστεί ξανά όπως το δικαιούται στην πόλη που εκπροσωπεί και τη σηκώνει στις πλάτες περήφανα κι αδιάκοπα απο το 1904... Η παράδοση του άρτιου και πλήρως αδειοδοτημένου φακέλου στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου απο τους κ.κ. Αγοραστό και Τσιάκο για την παραχώρηση του χώρου του Ελληνικού Δημοσίου 34,7 στρεμμάτων πισω απο το Μουσικό Γυμνάσιο στην Περιφέρεια, έχουν φέρει πλέον τη δρομολόγηση του έργου στην τελική ευθεία...

Απομένει, πλέον, μία μόνο ανακοίνωση που όπως ο ίδιος ο υπουργός δήλωσε πιθανότατα να γίνει και στην Καρδίτσα τις επόμενες ημέρες παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου... Εισπράττουμε την θετική στάση και ικανοποίηση απο τους Καρδιτσιώτες κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και εκείνους της αντιπολίτευσης για ένα έργο που άλλωστε θ’ ανήκει σ’ όλους τους Καρδιτσιώτες και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας!

Νιώθουμε περήφανοι ως διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση που αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό το μεγάλο στόχο και ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι, συνειδητοποιώντας την κεφαλαιώδη σημασία του, έχουν συμβάλλει με κάθε τρόπο προς την υλοποίησή του... Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης ζει ιστορικές στιγμές...»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep