«Η πιο δύσκολη νίκη μας»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως η νίκη επί της Καλλιθέας είναι σημαντική για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως η νίκη επί της Καλλιθέας είναι σημαντική για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Καθοριστική για την παραμονή της Αναγέννησης Καρδίτσας στην κατηγορία χαρακτήρισε τη νίκη επί της Καλλιθέας ο Γιώργος Βαζάκας.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας, χαρακτήρισε τη νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας την πιο δύσκολη που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 57χρονου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πως το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα ήταν από τα δύσκολα της φετινής χρονιάς. Το λέω με όλη την συναίσθηση αυτό, αφού είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που μπορεί να έχει νέα παιδιά, αλλά όλα έχουν ταλέντο. Παράλληλα είναι ένας αντίπαλος που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την σωτηρία.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει σε εμάς, παρότι δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Στη συνέχεια είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε τα δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι με το δοκάρι. Δεν μπήκε το γκολ και ήταν φυσιολογικό μετά το 75ο λεπτό να ρισκάρει η Καλλιθέα και να βγει μπροστά. Εμείς, όμως, αντέξαμε και κρατήσαμε τη νίκη και είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νίκη και ίσως αυτοί οι τρεις βαθμοί κάνουν την ομάδα να πατά σταθερά για την παραμονή της στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην Καλλιθέα που είναι μια νεανική ομάδα με ταλέντο και έναν νέο προπονητή που ξέρει να δουλεύει και εύχομαι να πετύχει την παραμονή της στην Football League επειδή έχω περάσει από τον πάγκο της, συμπαθώ τον κόσμο που είναι γύρω της και τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep