«Ευνοούν το ακριβοδίκαιο»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχάρη και τους διαιτητές του αγώνα με την Καλλιθέα.Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Αναγέννηση Καρδίτσας εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία.

[googlead][/googlead]

Μετά τα εύσημα που απένειμε στον ρέφερι Δημήτρη Ρούση και τους βοηθούς του (ύστερα από το 1-1 με τα Τρίκαλα) έβγαλε το καπέλο και στον Νίκο Θεοδωρόπουλο (Φλώρινα) και το τιμ του που διηύθυναν το νικηφόρο για την ΑΣΑ ματς με την Καλλιθέα (2-1).

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει δημοσίως τα θερμά της συγχαρητήρια για τη διαιτητική απόδοση των κυρίων Θεοδωρόπουλου (Φλώρινας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Φράγιου (Μακεδονίας) και Βουρνέλη (Μακεδονίας) στον αγώνα μας με την Καλλιθέα για τη 14η αγωνιστική της Football League.

Σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της αναμέτρησης και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της καχυποψίας που πλήττει το χώρο του ποδοσφαίρου σε ό,τι αφορά τον τομέα της διαιτησίας και σε μία παθογένεια ετών που αποπροσανατολίζει τον αγνό φίλαθλο από την ουσία που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι.

Η ισονομία και ο σεβασμός σε αμφότερες τις ομάδες στο παιχνίδι της Τετάρτης (31/1) διασφαλίστηκε σε ακέραιο βαθμό από τη διαιτητική παρουσία και αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία σε όσους διαιτητές ευνοούν το ακριβοδίκαιο ποδόσφαιρο για να βρεθούν άξιοι μιμητές τους.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση»

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 14:26

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 15:05 Comment Link

    Το ακριβοδικαιο ειναι για την καρδιτσα αυτο που την ευννοει!αν δεν μετρουσε δικο της γκολ θα εβγαζε ανακοινωση αλλα οχι για συγχαρητηρια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep