Αυθημερόν με... ερωτήματα

Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας έμεινε ξανά εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας έμεινε ξανά εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου

Εννέα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Παναιγιαλείου, αλλά αβέβαιο ποιοι θα παίξουν κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Υπό σαφώς καλύτερες συνθήκες σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (05/02, 15:00) ο Παναιγιάλειος τον Καραϊσκάκη Άρτας. Μεσοβδόμαδα το ρόστερ ενισχύθηκε και οι «μελανόλευκοι» θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στο ματς που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πόσοι νεοαποκτηθέντες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής...

Την Κυριακή (04/02) ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του υπό βροχή και η αναχώρηση της αποστολής για την Άρτα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (05/02) το πρωί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στην 20άδα ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου έχει συμπεριλάβει τους νεοαποκτηθέντες Γραμματίκα, Μηλιώτη, Τζανουλίνο, Τζένετ, Ζαφειράκη, Πολιανίδη, Χαρίτο, Δοξάκη και Καναβέτα. Πριν τη σέντρα, όμως θα οριστικοποιηθεί ποιών τα δελτία έχουν εκδοθεί.

Ασθενής είναι ο Σκαρτσίλας, ενώ στην 20άδα δεν μπήκαν ακόμα οι Τεπερεκίδης, Τσάινα, Αγιούποφ και Κάναλς. Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν έχει αποτελέσει ο μέσος, Κώστας Καζναφέρης.

Οι διαθέσιμοι, λοιπόν, είναι οι: Αθανασίου, Τσάπαλος, Ρέλλας, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Τσουρής, Βλάχος, Σακελλαρόπουλος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σμίλτος, Τζένετ, Ζαφειράκης, Πολιανίδης, Σταματής, Χαρίτος, Δοξάκης, Κόκκορης, Καναβέτας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep