Προληπτικά μαγνητική ο Ποτουρίδης

Καθησυχαστική η διάγνωση για το χτύπημα στο γόνατο που δέχτηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης - προληπτικά θα υποβληθεί σε μαγνητική ο αμυντικός του ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Το σερί του Γιάννη Ποτουρίδη διεκόπη στη Λακωνία.

Non stop έπαιζε στο φετινό πρωτάθλημα ο στόπερ του ΟΦΗ μέχρι που δέχτηκε μία κλωτσιά στο γόνατο (σε τάκλιν που επιχείρησε) με συνέπεια να αντικατασταθεί στο 49' του αγώνα με τη Σπάρτη.

Η διάγνωση, πάντως, είναι καθησυχαστική. Αιμάτωμα στον τένοντα διαπίστωσε το ιατρικό τιμ και περισσότερο για προληπτικούς λόγους ο 26χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη 20/2.

Με τα τωρινά δεδομένα έχει πιθανότητες να προλάβει το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 25/2 (15:00, ΕΡΤ3).

Ο κόουτς Νίκος Παπαδόπουλος προφανώς και θα τον περιμένει, αφού ο Ποτουρίδης δεν είναι απλώς ο αμυντικός που διαβάζει το παιχνίδι για να πάρει σωσή τοποθέτηση και να κόψει. Εχει συνάμα την ικανότητα να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης από τα μετόπισθεν με το εξαιρετικό αριστερό του πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου (1.440 λεπτά), ο Ποτουρίδης παραμένει ο παίκτης του ΟΦΗ με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (1.399').

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep