«Άλλη» ΑΣΑ με Δόξα

Με διαφοροποιημένη ενδεκάδα σχεδόν κατά το ήμισυ, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη, αναμένεται να παρουσιαστεί η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στη Δόξα Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Στο παιχνίδι με τον Άρη η Αναγέννηση Καρδίτσας για διάφορους λόγους αγωνίστηκε με ένα «σχήμα ανάγκης». Ωστόσο στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας (25/2), οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να επιστρέψουν στην... κανονική τους μορφή. Μάλιστα η ενδεκάδα τους, σε σχέση με αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν αποκλείεται να αλλάξει σχεδόν κατά το ήμισυ.

Συγκεκριμένα, οι Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Τζέκος, Πλαβούκος και Ντάγκρας δεν ξεκίνησαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (οι τρεις πρώτοι ήταν εκτός αποστολής), όμως την Κυριακή (25/02) πιθανότατα θα έχουν φανέλα βασικού. Έτσι, οι Θεσσαλοί γίνεται ξεκάθαρο πως «δυναμώνουν» με την επιστροφή των παραπάνω ποδοσφαιριστών.

Στα της προπόνησης της Τετάρτης (21/2), αυτή πραγματοποιήθηκε υπό δύσκολες συνθήκες. Η βροχόπτωση των τελευταίων ημερών δεν επιτρέπει στον Γιώργο Βαζάκα και τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν όπως θα ήθελαν. Οι Τζέκος, Μπιτέλης έχουν ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τους ταλαιπώρησε, ενώ με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται και ο Θεοδωράκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep