Οι συγκυρίες ενός γκολ και η «γροθιά»

Το παρασκήνιο του γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Μαχαίρας στη Σπάρτη και το μήνυμα για τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Μέσα από διάφορες συγκυρίες προέκυψε η «φωτοβολίδα» του Δημήτρη Μαχαίρα που άνοιξε το δρόμο για την εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ στη Σπάρτη.

Ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα μετά την εσπευσμένη αναχώρηση του Ανέστη Νάστου -λόγω της γέννησης του παιδιού του- και έλαβε εντολή από τον πάγκο, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο «gentikoule», λίγα δευτερόλεπτα πριν εκτελέσει το φάουλ στη φάση του 0-1.

«Όταν κερδίσαμε το φάουλ, με φώναξε ο προπονητής μου πριν από την εκτέλεση και μου είπε να κάνω εγώ το σουτ. Τα παιδιά μου έστρωσαν την μπάλα, εκείνη πήγε μέσα και τέλος καλό, όλα καλα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον πανηγυρισμό και την αφιέρωση στον Νάστο ο Μαχαίρας σημείωσε: «ο Ανέστης είχε την αγωνία του. Μετά το τέλος του αγώνα μάθαμε ότι όλα πήγαν καλά. Ολοι μας έπρεπε να αφιερώσουμε το γκολ σε εκείνον. Μπροστά στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Από κει και πέρα ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος του ΟΦΗ έστειλε και μήνυμα για τη συνέχεια: «Όλοι είμαστε μια γροθιά. Δεν έχει σημασία αν παίζω εγώ ή κάποιο άλλο παιδί. Σημασία έχει ο στόχος που έχει θέσει ο ΟΦΗ και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Απ' όταν ενσωματώθηκα στην ομάδα, με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο προπονητής μας Νίκος Παπαδόπουλος. Μας έχει κάνει πολύ δεμένους.

Ο κόσμος είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας και μαζί του προχωράμε και εμείς δουλεύοντας μόνο για το καλό του ΟΦΗ».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep