Τρίτη και φαρμακερή από το 1ο λεπτό

Η διαδρομή του Μάριου Τζανουλίνου από τον Παναθηναϊκό μέχρι το γκολ - οξυγόνο που πέτυχε ως παίκτης του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

Πριν υπογράψει τη νίκη του Παναιγιάλειου επί της Σπάρτης (1-0) ο Μάριος Τζανουλίνος μετρούσε μόλις δύο συμμετοχές (και αυτές ως αλλαγή) σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η τρίτη όμως ήταν και φαρμακερή από το 1ο λεπτό! Στην παρθενική του εμφάνιση ως βασικός κατάφερε να κουνήσει πλεκτό λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα...

Κατά το παρελθόν ο Τζανουλίνος είχε παίξει 27 λεπτά στην ήττα 5-1 της Κέρκυρας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την 30η αγωνιστική της Super League το 2016-17 και 22' στην ήττα 4-1 του Αχαρναϊκού από τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γάλλου στις 12/11/2017 στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Μενιδίου στο φετινό πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, λοιπόν, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα και κατάφερε με τη φανέλα του Παναιγιάλειου να χριστεί σκόρερ από τα... αποδυτήρια.

Ο ποδοσφαιριστής, που θα συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του στις 15 Απριλίου, κατάγεται από το Φαλατάδο Τήνου. Ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και μάλιστα το 2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο όντας στη φουρνιά των Λάζαρου Λάμπρου, Πασχάλη Στάικου και Βασίλη Αγγελόπουλου.

Είχε δηλωθεί μάλιστα και στη λίστα του Europa League, ενώ διετέλεσε διεθνής με την Εθνική Νέων αγωνιζόμενος είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικός μέσος.

Αποχώρησε πάντως από το Τριφύλλι το καλοκαίρι του 2016 και ύστερα από δοκιμή στην Κέρκυρα ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου εισηγήθηκε την απόκτησή του με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Μετά την πρώτη σεζόν, πάντως, (με μία συμμετοχή) ο Τζανουλίνος αποχώρησε. Επέλεξε τον Αχαρναϊκό όπου συνεργάστηκε με τον Πέτρο Δημητρίου, αλλά ως γνωστόν η ομάδα του Μενιδίου αποβλήθηκε από τη Football League 2017-18, ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Ο Τζανουλίνος ξανάσμιξε με τον Δημητρίου στο Αίγιο και στην πρώτη του παρουσία με τα ασπρόμαυρα, στο πρώτο 90λεπτο της επαγγελματικής του καριέρας του, έδωσε οξυγόνο στην ομάδα του που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep