Εβδομάδα... τελικών

Ο Παναιγιάλειος δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Την αδυναμία του στις στατικές φάσεις «πλήρωσε» σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς ο Παναιγιάλειος. Η «Μαύρη Θύελλα» έκλεισε 28 διαδοχικά ματς μακριά από το γήπεδό της χωρίς νίκη (τελευταία στις 11/4/16 με την Καλλιθέα) και είδε τον Πανσερραϊκό να υπερτερεί πλέον σε πιθανή ισοβαθμία.

Στην ομάδα του Αιγίου τόνιζαν ότι κομβικά ήταν τα δύο πρώτα γκολ στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι Σταματής, Ζαφειράκης για να βάλουν τους «μελανόλευκους» ξανά στο παιχνίδι.

Χρόνος για να μείνει εκεί ο Παναιγιάλειος δεν υπάρχει, αφού ακολουθούν δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς που έχουν πάρει πλέον χαρακτήρα τελικού. Την Τετάρτη (07/03) υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και την Κυριακή (11/03) τον Αιγινιακό. Στόχος, φυσικά, είναι το απόλυτο νικών διαφορετικά οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία θα ψαλιδιστούν. Νίκες σε τέτοια ματς, άλλωστε, χαρακτηρίζονται ως... εξάποντα και οι Αιγιώτες πρέπει να δείξουν ότι έχουν σφυγμό.

Ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Σμίλτου, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω γαστρεντερίτιδας και θα φανεί έως την Τρίτη (06/03) αν θα είναι διαθέσιμος.

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep