Με Ανάκογλου για το 9ο διπλό!

Στην Καλλιθέα και ο Δημήτρης Ανάκογλου που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Αρη σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία επίσημη συμμετοχή του.

[googlead][/googlead]

Ηταν 19 Μαρτίου 2017, όταν ο Δημήτρης Ανάκογλου αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς του Αρη (στην εκτός έδρας νίκη επί της Καλλονής). Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από εκείνη την εμφάνιση ο 26χρονος ποδοσφαιριστής -που υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών στις 7 Απριλίου- συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Δημήτρης Σπανός τον έβαλε στη 19αδα που αναχωρεί την Τρίτη 6/3 για την Αθήνα εν όψει του αγώνα με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» (7/3, 15:00, WEB TV ΕΡΤ).

Δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί και στην τελική 18αδα, ωστόσο έστω και για ψυχολογικούς λόγους ο Ανάκογλου (που πήρε τη φανέλα με το 10, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Τάτου) θα είναι κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια της να κατακτήσει το 9ο διπλό σε 10 εκτός έδρας αγώνες στη φετινή Football League.

Για πρώτη φορά φέτος, πάντως, θα χάσει αγώνα πρωταθλήματος ο τιμωρημένος Σόουζα, ενώ έμεινε ακόμη εκτός ο τραυματίας Πασάς, αλλά και οι Νέτο, Τσουμάνης, Κανακούδης, Λώττας. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Μπαστακός.

Αναλυτικά η 19αδα: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης και Ανάκογλου.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα για την 20η αγωνιστική ο πρωτοπόρος Αρης (που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 0-0 μετα Τρίκαλα) θέλει να διευρύνει και το αήττητο σερί του στην κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep