«Χρειάζεται σωστή διαχείριση…»

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. 

[googlead][/googlead]

Στο γενικότερο κλίμα ικανοποίησης μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Καλλιθέας οι δηλώσεις του Ανέστη Νάστου. Ο αρχηγός του ΟΦΗ κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος:

«Αυτό ήταν κλειδί το γκολ της νίκης, η γρήγορη ισοφάριση. Για μας είναι μια ακόμη σημαντική νίκη. Υπάρχει πίεση και άγχος για να πετύχουμε τον στόχο. Γι' αυτό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σημαντική νίκη για μας, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα».

Για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι:

«Κάποια λάθη προέρχονται από την πίεση του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να γίνονται. Η αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ, ήταν πολύ καλή. Πρέπει κάποια ατομικά λάθη να τα διορθώσουμε. Είμαστε έμπειρη ομάδα και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε κάποιες στατικές φάσεις».

Αν επηρέασαν τον ΟΦΗ οι απουσίες:

«Η ομάδα έχει βάθος. Δεν θα έλεγα ότι μας επηρέασαν οι απουσίες».

Για τη μάχη της ανόδου:

«Σημαντικές οι επόμενες 5-6 αγωνιστικές, ίσως κριθεί η άνοδος. Θα πω για μια ακόμη φορά ότι σημασία στη φάση αυτή έχει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αποβάλουμε το δικό μας άγχος και να βάλουμε άγχος στους αντιπάλους μας. Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε δείξει».

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 02:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep