Γυρίζει σελίδα ο ΟΦΗ

Σε ρυθμούς Παναιγιάλειου από την Κυριακή (22/4) ο ΟΦΗ, με πολλά προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο. 

[googlead][/googlead]

Πίσω αφήνουν την ισοπαλία στα Περιβόλια κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό στον ΟΦΗ και στρέφουν το βλέμμα τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναγιάλειο (26/4).

Την Κυριακή (22/4) ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο ΒΑΚ, με το Νίκο Παπαδόπουλο να στέλνει το... μήνυμά του, στους παίκτες του λέγοντας: «Συνεχίζουμε, για το στόχο μας. Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο».

Στον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα είναι πολλά για τον τεχνικό των Κρητικών μιας και δεν υπολογίζονται ο Κουτσιανικούλης, που αποβλήθηκε στα Χανιά, αλλά και οι Νάστος, Ποτουρίδης, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους κόντρα στους Αιγιώτες.

Την ίδια ώρα οι Βουό (δικέφαλος), Λεάλ (αυχένας) συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ενώ ο Παπαστεριανός, συνεχίζει το ατομικό και τη θεραπεία, λόγω της θλάσης, που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης 1,5 μήνα.

Ατομικό έκανε και ο Κοιλιάρας, ο οποίος μετά το παιχνίδι στα Χανιά, διανυκτέρευσε προληπτικά σε νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στο στήθος από ένα άσχημο πέσιμο στο παιχνίδι στα Περιβόλια.

Αντίθετα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μαχαίρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αν ξεπεράσει το χτύπημα στο κουτουπιέ απο το παιχνίδι στη Δράμα, θα είναι διαθέσιμος. Τέλος εκτός είναι και τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep