Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το χρυσό 13αρι του Βύζαντα

Ο Θανάσης Τέλλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα των εκλεκτών της επιτροπής μεταγραφών του Βύζαντα και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μαζί του. Ο Θανάσης Τέλλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα των εκλεκτών της επιτροπής μεταγραφών του Βύζαντα και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μαζί του.

Οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα των Μεγάρων και η διοίκηση ελπίζει πως οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Στα Μέγαρα έχουν αρχίσει ήδη τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας και οι περισσότερες από τις επιλογές τους αφορούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές που την σεζόν που τελείωσε ήταν σε ομάδες της Football League. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με αρκετούς από αυτούς έχουν γίνει επαφές και κάποιοι τελικά θα είναι στο δυναμικό της ομάδας του Βύζαντα για τη νέα σεζόν.

Στη λίστα της επιτροπής μεταγραφών βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Για την τριάδα των πορτιέρο στην λίστα βρίσκονται οι Λευτέρης Μάππας της Καλλονής, ο Γιάννης Τακίδης της Καλλιθέας και ο Γιώργος Σουλογάνης της Καλλονής.

Στους αμυντικούς η λίστα περιλαμβάνει του Θανάση Τέλλο της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο της Καλλονής και τον Τάσο Παπαχρήστο που αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ρούβα

Για τη μεσαία γραμμή υπάρχει ενδιαφέρον για τον Θανάση Ρεκλείτη του Πανθρακικού, τον Χαράλαμπο Σιλιγαρδάκη που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Βέροια και την Καλλονή. Επαφή υπάρχει και με τον Θεοφάνη Ζάρκο που αγωνιζόταν στην Κόρινθο.

Για την επιθετική γραμμή το δίδυμο Αλεσάντρο Ντακόλ και Φιλίπ Ντα Σίλβα από τον Θρασύβουλο. Ο Νικόλα Γκρουμπίεσιτς που αγωνίστηκε έξι μήνες στην ΑΕΛ και ο Θανάσης Καβαλάρης που τον τελευταίο χρόνο ήταν στον Θεσπρωτό και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2012 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep