Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο, Νικολακάκη

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Μανώλη Νικολακάκη.

[googlead][/googlead]

Διπλό «χτύπημα» στον Ηρακλή. Ο Γηραιός ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Μανώλη Νικολακάκη, ενισχύοντας έτσι μεσαία γραμμή και άμυνα. Ο πρώτος είχε 24 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα την περσινή σεζόν. Είναι 29 ετών και επιστρέφει στον Γηραιό έπειτα από 10 χρόνια και 3 μήνες. Ο δεύτερος είναι 27 ετών, δεξιός οπισθοφύλακας. Πέρυσι κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη σουηδική Ακρόπολις και 21 με τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Παπαδόπουλο και Μανώλη Νικολακάκη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης (γεν.1989) που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλή το 2006. Έπαιξε στην ομάδα μέχρι το 2008 έχοντας 25 συμμετοχές και 1 γκολ. Στον Ηρακλή επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια αφού έπαιξε σε Ολυμπιακό, Ντιναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ, Χάποελ Κφαρ Σαμπά, Βέροια.

Ο Μανώλης (γεν.1991) είναι ακραίος αμυντικός και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό το 2011. Έπαιξε ακόμα σε Επισκοπή, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Εργοτέλη και στην Ακρόπολις (Σουηδία). Γιάννη και Μανώλη καλώς ήρθατε στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή και σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους καθώς και τους στόχους της ομάδας».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep