Πήρε Ντούνη ο Ηρακλής

Ο Μάρκος Ντούνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο Μάρκος Ντούνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη ανακοίνωσε ο Ηρακλής. 

Ο Μάρκος Ντούνης είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ του Ηρακλή, με τον 24χρονο επιθετικό να μένει στην Θεσσαλονίκη και μετά την περσινή χρονιά στον Άρη να αναζητά πάλι άνοδο με τον «Γηραιό». 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή τόνισε: «Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε τίποτα διαφορετικό από το να φέρουμε την ομάδα στην Σουπερ Λίγκ, εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται. Γνωρίζω αρκετά από τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Προέχει να δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες μέρες ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Ο Ντούνης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιώνιου το καλοκαίρι του 2011. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε σε 53 αγώνες, πετυχαίνοντας 7γκολ.

Την περίοδο 2014-15 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, με την οποία πέτυχε 5 τέρματα σε 15 εμφανίσεις, βοηθώντας τον αθηναϊκό σύλλογο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Άρη. Στην πρώτη του χρονιά πραγματοποίησε 27 συμμετοχές πρωταθλήματος και σημείωσε 12 τέρματα, ενώ τη δεύτερη 23 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep