Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώσεις στην Επανομή

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι μέρες για να αρχίσει η Επανομή να οργανώνει την ομάδα για τη νέα σεζόν και το πρώτο βήμα θα είναι η ανακοίνωση του νέου τεχνικού επιτελείου και του Κώστα Γαλτσίδη. Αντίστροφα μετρούν πλέον οι μέρες για να αρχίσει η Επανομή να οργανώνει την ομάδα για τη νέα σεζόν και το πρώτο βήμα θα είναι η ανακοίνωση του νέου τεχνικού επιτελείου και του Κώστα Γαλτσίδη.

Ο Κώστας Γαλτσίδης είναι έτοιμος να βάλει στην τελική ευθεία τον σχεδιασμό της ομάδας της Επανομής και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την στελέχωση του επιτελείου του ώστε να βγει η ανακοίνωση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου απομένουν ώστε ο Κώστας Γαλτσίδης να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής. Τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας θα έχει ο Γιάννης Μπαλασάς που είναι ο γιος του προέδρου της ομάδας και πέρσι ήταν γυμναστής και βοηθός του Κώστα Γαλτσίδη στην ομάδα Νέων.

Στα μεταγραφικά θέματα υπάρχει συζήτηση με τέσσερις, πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα μπουν μαζί με τους νεαρούς.

Παράλληλα στο πρόγραμμα υπάρχει και το τριήμερο των δοκιμών (17 με 19 Ιουλίου), από το οποίο θα αναζητηθούν ποδοσφαιριστές, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για την ομάδα Νέων. Η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 23 Ιουλίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep