Με Στάνιτς - Άντι η προπόνηση

Ο 23χρονος Γκανέζος Εσούν Άντι που κάνει προπονήσεις με τον Αιγινιακό. Ο 23χρονος Γκανέζος Εσούν Άντι που κάνει προπονήσεις με τον Αιγινιακό.

Με τον Αιγινιακό έκαναν προπόνηση οι Βέλικο Στάνιτς και Μεσάκ Εσούν Άντι, οι οποίοι έχουν έρθει για να δοκιμαστούν από το τεχνικό επιτελείο και θα παίξουν το Σάββατο (8/9) με την Κ20 του ΠΑΟΚ. 

Δύο δοκιμές της τελευταίας στιγμής «έκλεισαν» στον Αιγινιακό στις θέσεις που θεωρούν πως έχει ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις η ομάδα και το απόγευμα της Παρασκευής (7/9) έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στην Πιερία. Ο 21 ετών Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Βέλικο Στάνιτς και ο 23χρονος επιθετικός από την Γκάνα, Μεσάκ Εσούν Άντι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία στην προπόνηση, αλλά θα πρέπει να πείσουν τους ανθρώπους του Αιγινιακού με την απόδοσή τους και στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο (8/9, 18:00). 

Ο Στάνιτς (24/7/1997) είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού με τον οποίο έκανε προετοιμασία, αλλά δεν επικυρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. Έχει ύψος 1,89 μ. και η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάρσα στο πρωτάθλημα της Μάλτας. Πριν είχε θητεία σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Σερβίας.

Ο 23χρονος επιθετικός Μεσάκ Εσούν Άντι (27/1/1995) έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το Πόρτλαντ και τελευταία του ομάδα ήταν η Χόφστρα. Ο Γκανέζος είχε ενταχθεί στην NK Jedinstvo Bihac (Β' Βοσνίας), αλλά στις 24 Αυγούστου η μεταγραφή του ακυρώθηκε, γιατί απαιτούνταν χρονοβόρες διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep