Ξεκούραση και... ενίσχυση

Στο γήπεδο του Αιγινιακού θα συνεχίσουν να κάνουν προπονήσεις οι Στάνιτς και Άντι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την απόκτηση τους. Στο γήπεδο του Αιγινιακού θα συνεχίσουν να κάνουν προπονήσεις οι Στάνιτς και Άντι μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την απόκτηση τους.

Ρεπό είχαν οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, αλλά η διοίκηση συνεχίζει τις συζητήσεις με Στάνιτς και Άντι για την ενίσχυση της ομάδας. 

Δεν είχε προπόνηση το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/9) για τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού που μπαίνουν σε αγωνιστική εβδομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (16/9) με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το μοναδικό πρόβλημα για αυτό το παιχνίδι είναι η απουσία του Κούστα που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Απόστολου Χαραλαμπίδη που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό της Κυριακής (9/9) με την Κ20 του ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-0.

Καλά δείγματα γραφής σε αυτό το φιλικό είχαν αφήσει και οι δύο ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν, ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός Βέλικο Στάνιτς και ο 23χρονος επιθετικός Μεσάκ Εσούν Άντι. Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε επαφές με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών ώστε να συμφωνήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση θα έχει κλείσει μέχρι την Τετάρτη (12/9) ώστε να υπάρξει και ο χρόνος για να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων τους στην περίπτωση που υπάρξει οριστική συμφωνία.  

Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep