«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι βάσει ευκαιριών ο Αήττητος Σπάτων άξιζε τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη.

Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (1-1) ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων, Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και άξιζε τη νίκη. Όπως ανέφερε:

«Ήταν ένα ματς Κυπέλλου. Είμαστε σ' έναν όμιλο με μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Εργοτέλης, ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν θα περάσουμε απαρατήρητοι. Στο πρώτο μέρος κρατήσαμε μακριά τον αντίπαλο, δε νομίζω να δημιούργησε ευκαιρίες.

Όταν παίζεις έξυπνα μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα και με κόντρα τον αέρα. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό με κάποια τρικ, αλλά ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο εμείς είχαμε τον αέρα, τον έλεγχο και βάσει ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη εμείς. Σημασία δεν έχει ποιος προηγείται αλλά ποιος έχει χαρακτήρα.

Είμαι χαρούμενος γιατί, όπως με τον Πανιώνιο, έτσι και σήμερα δείχνουμε ότι δεν μας πιάνει πανικός και τρικυμία κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Μετά την ισοφάριση παίρναμε μέτρα στο γήπεδο και θα μπορούσαμε με τον Ματσούκα να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Εργοτέλης. Ούτε εμείς θα κερδίσουμε το Κύπελλο ούτε ο Εργοτέλης γι'΄αυτό κι οι δύο είχαμε ανοιχτεί στο τέλος, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς για την προετοιμασία μας. Εύχομαι στο συνάδελφο και στον Εργοτέλη τα καλύτερα».

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep