Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπέγραψαν Φαμπίνιο – Βασιλειάδης

Υπέργραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό ο Φαμπίνιο, όπως και ο Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης. Υπέργραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό ο Φαμπίνιο, όπως και ο Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης.

Ο Πιερικός τελείωσε και τυπικά τις μεταγραφές του Φαμπίνιο και του Βασιλειάδη που υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ομάδα της Κατερίνης.

Ο Φαμπίνιο που αναμενόταν στην Κατερίνη το βράδυ της Πέμπτης (12/7) πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος για την επιστροφή του τερματοφύλακα Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Πιερικού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Κατερίνη και ο Ζαν Μπαπτίστ Ακάσου ώστε να υπογράψει και αυτός το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Πιερκό.

Ο Νίκος Γκουλής είναι ένας σοβαρός κόουτς και αποτέλεσε έναν ακόμα παράγοντα για να βρεθώ στην ομάδα, όπως επίσης ρόλο έπαιξε και ο Πρόεδρος του Πιερικού που με κέρδισε με τη στάση του. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και να κάνω καλά παιχνίδια.

Στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού είπαν:

"Υπόσχομαι να προσπαθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του Φαμπίνιο, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πιερικός. "Ο Νίκος Γκουλής είναι ένας σοβαρός κόουτς και αποτέλεσε έναν ακόμα παράγοντα για να βρεθώ στην ομάδα, όπως επίσης ρόλο έπαιξε και ο Πρόεδρος του Πιερικού που με κέρδισε με τη στάση του. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και να κάνω καλά παιχνίδια" συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος χαφ.

Αισθάνομαι χαρά που επιστρέφω στον Πιερικό και αγάπη για αυτή την ομάδα στην οποία έπαιξε και ο πατέρας μου για 18 χρόνια. Χαίρομαι που ξανασυνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ο Ακης Βασιλειάδης είπε:"Αισθάνομαι χαρά που επιστρέφω στον Πιερικό και αγάπη για αυτή την ομάδα στην οποία έπαιξε και ο πατέρας μου για 18 χρόνια. Χαίρομαι που ξανασυνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να γίνει μια καλή αρχή, και με πολλή δουλειά, σκυμμένο το κεφάλι, να είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια και όλα τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο" τόνισε ο Κατερινιώτης πορτιέρο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Παίκτης του Πιερικού μέχρι τις 30-06-2013 θα είναι ο Φάμπιο Αογκούστο Μασάδο, γνωστότερος ως Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που κλείνει σε λίγες μέρες τα 28 (γεννημένος 20-07-1984) αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του σε Ιωνικό (2007-2009), Εθνικό Αστέρα (2009-2010) και Καλλιθέα (2010-2011). Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάο Πάολο ενώ πριν έλθει στην Ελλάδα έπαιξε ακόμη σε Φιγκερένσε και Αβάι.

.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούλιος 2012 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep