«Ακόμα πιο συγκροτημένοι»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για το δέσιμο που αποκτά ο Αήττητος Σπάτων.

Παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του ο Πέτρος Δημητρίου δεν είχε παρά την ήττα (3-1) από τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι το τρίτο ματς που παίζουμε όσο είμαι εγώ στον Αήττητο και η παρουσία της ομάδος με έχει ικανοποιήσει. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια αναδημιουργία. Σιγά σιγά οι παίκτες δένουν και σήμερα αυτό φάνηκε. Παλέψαμε το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση που κάναμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον θεωρώ απ’ τις καλύτερες ομάδες και που έχει χημεία.

Από εδώ και πέρα περιμένουμε ακόμη κάποια παιδιά να υπογράψουν και στο επόμενο διάστημα θα είμαστε πιο συγκροτημένοι. Μέχρι στιγμής πάντως είμαι ικανοποιημένος απ’ την ανταπόκριση που δείχνουν οι παίκτες».

Ο Ανδρέας Ηρακλής είπε:

«Βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο και καταφέραμε να μπλοκάρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του, όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σταθήκαμε καλά και στην εξέλιξη του παιχνιδιού δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ όπου και τελείωσαν όλα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κοιτάμε πια το επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε μια αντεπίθεση ώστε να σωθεί η χρονιά. Συγχαρητήρια και στον Εργοτέλη».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep