Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπέγραψε ο Δεσποτόφσκι

Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πιερικό. Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πιερικό.

 Στον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Σκοπιανός αμυντικός.

Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε έντονα τον Πιερικού και ταξίδεψε στην Βουλγαρία που κάνει την προετοιμασία της η ομάδα της Κατερίνης. Ο 29χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ, αλλά και αμυντικό χαφ συμφώνησε τελικά και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία. Ο Δεσποτόφκσι έχει αγωνιστεί στην Football League την σεζόν 2007-08 με τα χρώματα του Εθνικού και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του και την Βαρντάρ. Ακολούθησε η Βόλσκα, η Ιντερ Μπακού και η Ραμποτνίσκι.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Σκοπίων και έχει αγωνιστεί σε 19 ματς. Σε πρώτο πλάνο στον Πιερικό είναι η υπόθεση του 29χρονου επιθετικού της Ξάνθης Βλάση Καζάκη, ο οποίος αποτελεί τη λύση που ψάχνουν για την επίθεση ώστε να έχει το κατάλληλο στήριγμα ο Ντάνι στην κορυφή.

Παράλληλα μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Πλάτωνα Καρακατσάνη που έχει υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πιερικού.

 

ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου, ένας Βούλγαρος κι ένας Σκοπιανός, καθώς και ένας Σέρβος αμυντικός παίρνουν μέρος στις προπονήσεις του Πιερικού, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Οι τρεις παίκτες θα αγωνιστούν και σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα δώσει ο Πιερικός με ομάδα Α' Εθνικής Βουλγαρίας την Παρασκευή 03-08.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Πιερικός, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Δημήτρη Ι. Κορομήλη. ιδιοκτήτη και διευθυντή της εφημερίδας "Ολύμπιο Βήμα" και εύχεται καλή δύναμη στους οικείους του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη-Ραφαήλ Τσικαδέρη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Last modified onΠέμπτη, 02 Αύγουστος 2012 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep