Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να λάμψει η αλήθεια»

Με επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής αντέδρασε η ομάδα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος του φακέλου της UEFA που εμπλέκει σε ύποπτο ματς με τον Θρασύβουλο την ομάδα της Επανομής. Με επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής αντέδρασε η ομάδα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος του φακέλου της UEFA που εμπλέκει σε ύποπτο ματς με τον Θρασύβουλο την ομάδα της Επανομής.

Στην Επανομή λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της UEFA για ύποπτο παιχνίδι που εμπλέκει την ομάδα τους αντέδρασαν με επίσημη δήλωση.

Με επίσημη τοποθέτηση μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της Αναγέννησης Επανομής απάντησαν οι άνθρωποι της ομάδας για την υπόθεση του φακέλου της UEFA. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Μιχάλης Μπαλασάς δήλωσε έκπληκτος για την είδηση και τόνισε πως δεν αγγίζουν την Επανομή όλα αυτά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αναγέννηση Επανομής υποδέχθηκε με έκπληξη τα δημοσιεύματα για εμπλοκή της στα στημένα παιχνίδια και αντέδρασε άμεσα με

«Δεν γνωρίζω πώς η Επανομή μπορεί να εμπλέκεται σε τέτοια παιχνίδια και θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια των οργάνων της δικαιοσύνης και του ποδοσφαίρου για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απαλλαγή του ποδοσφαίρου από κάθε άρρωστο στοιχείο»

επίσημο τρόπο για τα όσα δημοσιεύθηκαν αναφορικά με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Θρασύβουλο (νίκη με 3-1). Χαρακτηριστικά είναι τας λόγια του προέδρου των πράσινων, Μιχάλη Μπαλασά:

«Μακριά από την Επανομή τέτοια παιχνίδια. Στα τρία χρόνια της συμμετοχής μας στις επαγγελματικές κατηγορίες έχουμε δώσει δείγματα γραφής μιας υγιούς ομάδας, που έχει μάθει να δίνει αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, δώσαμε έναν αδιάφορο αγώνα στην έδρα μας, τον οποίο και κερδίσαμε. Δεν γνωρίζω πώς η Επανομή μπορεί να εμπλέκεται σε τέτοια παιχνίδια και θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια των οργάνων της δικαιοσύνης και του ποδοσφαίρου για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απαλλαγή του ποδοσφαίρου από κάθε άρρωστο στοιχείο».

Last modified onΤετάρτη, 08 Αύγουστος 2012 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep