Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους «κέρδισε» ο Δεσποτόφσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού στην προετοιμασία τους στον Μπάνσκο. Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού στην προετοιμασία τους στον Μπάνσκο.

Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι ήταν από τους ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν στο φιλικό του Πιερικού με την Μπάνσκο την Τετάρτη 8 Αυγούστου.

Οι οπαδοί του Πιερικού σε πρόσφατο «δημοψήφισμα» τους μέσα από το γκρουπ τους στο facebook ανέδειξαν ως καλύτερη μεταγραφή της ομάδας για το φετινό καλοκαίρι τον Ισπανό επιθετικό Ντάνι. Δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Παπατολίκας και τρίτος ο Αλμπερτ Λόπεζ. Αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν από την ενημέρωση για τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν.

Στο γήπεδο, όμως, μέχρι τώρα τις εντυπώσεις έχει κερδίσει ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι που έχει δείξει καλά στοιχεία, τόσο στα εσωτερικά διπλά, όσο και στα φιλικά που έχει αγωνιστεί. Ο 30χρονος μέσος αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του Πιερικού στο κέντρο και σε ρόλο αμυντικού χαφ δείχνει πως μπορεί να δώσει τις λύσεις που αναζητά ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκουλής.

Ο Ντάνι, από την άλλη πλευρά δείχνει την ποιότητα του στις κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει συμμετοχή στις φάσεις και δημιούργησε ευκαιρίες στα φιλικά που αγωνίστηκε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep