Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηττα στη βροχή από Γλυφάδα

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επαμονής Κώστας Γαλτσίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο φιλικό με την Γλυφάδα. Ο προπονητής της Αναγέννησης Επαμονής Κώστας Γαλτσίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο φιλικό με την Γλυφάδα.

Η Επανομή ηττήθηκε με 1-0 στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της, με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη να έχει παράπονα από τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του.

Την ήττα με 1-0 από την Γλυφάδα γνώρισε η Αναγέννηση Επανομής σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην ορεινή Ημαθία. Μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς, η Επανομή χάρη στο γκολ του Λύγκου στο 62ο λεπτό ηττήθηκε. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γαλτσίδης, μετά το ματς μίλησε για την νευρικότητα και την έλλειψη ηρεμίας που είχαν στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές του. «Ήμασταν νευρικοί και επιπόλαιοι. Δεν πρέπει άλλη φορά να ξεφύγουμε από το πλάνο μας. Οι κακές καιρικές συνθήκες (σ.σ. είχε συνεχή βροχόπτωση) επηρέασαν εμάς, αλλά και τον αντίπαλο. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε πιστοί στα σχέδιά μας, με υπομονή και επιμονή και χωρίς να εκβιάζουμε καταστάσεις με ανορθόδοξο τρόπο». Ο Ελληνας τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τους Κυζιρίδη, Ταταρίδη, Μοράν και Σαμουηλίδη στο φιλικό με την Γλυφάδα. Παράλληλα παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Λεκάκης που δοκιμάστηκε μόλος για λίγες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας παρότι είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του. Η αποστολή της Αναγέννησης Επανομής επιστρέφει την Κυριακή 12 Αυγούστου στη βάση της και υπάρχει μια εβδομάδα κενό μέχρι το επόμενο φιλικό της ομάδας που είναι στις 18 Αυγούστου στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ: Τοπαλίδης, Λαμπερνάκης, Τσερκέζος, Τέλλος, Παπατζίκος, Δραγανίδης, Κουκουλέκης, Ταχμαζίδης, Ντέντας, Μπαλασάς, Ογκουνσότο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μαλαμής, Μίξιος, Φωτιάς, Κουλίδης, Σπανός, Κεφάλας, Αναστασίου, Λένος, Τσιρλίδης και δυο Βούλγαροι υπό δοκιμή.

 

ΓΛΥΦΑΔΑ: Χώνος, Καρλιάμπας, Χατζησαϊας, Τσιρογιάννης, Ζαχαράτος, Κόντι, Καζαντζής, Σίνης, Καϊμακαμούδης, Μουστόγιαννης, Σκάρος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λιόνης, Τουρκοχωρίτης, Τσακίρης, Γαλάνης, Λύγκος, Τασιόπουλος, Αλεξίου, Κέζος, Πετρόπουλος, Κόκκαλης, Τριανταφυλλίδης, Τσαρός και Καπίνο.

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2012 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep