Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με νέα πρόσωπα (photos)

Οι Βερπακόφσκις, Κοτσώνης προπονήθηκαν με τον Εργοτέλη. Στον Ολυμπιακό ο Σαλλιάκας.

Τα δύο νέα αποκτήματα των «κιτρινόμαυρων» πήραν μέρος την Πέμπτη (31/01) στην προπόνηση και, μάλιστα, ακολούθησαν τον κανονικό ρυθμό, δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να τεθούν στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς.

Αντίθετα ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Μανώλης Σαλιάκας αποτελεί παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ19, Μανόλη Σάλιακα, στον Ολυμπιακό. Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας το Μαρτινέγκο, να έχει μια λαμπρή καριέρα».

Επίσκεψη στο Μαρτινέγκο

er1

Αντιπροσωπεία της πρώτης ομάδας αποτελούμενη από παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το Μαρτινέγκο επισκέφτηκε την Ακαδημία του συλλόγου.

er2

Οι Μανώλης Τζανακάκης, Βαλάντης Κοζορώνης και Γιάννης Δωματάς συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Οι ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τα οποία προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο Στάδιο.

er3

 

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 02:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep