«Δεν είχαμε τύχη»

Ο γυμναστής του Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του στο ματς με την Καλλιθέα.

Ο Εργοτέλης δεν αξιοποίησε την υπεροχή του απέναντι στην Καλλιθέα και έμεινε στο 0-0. Μετά τον αγώνα στο Παγκρήτιο ο γυμναστής της ομάδας του Ηρακλείου, Αντώνης Ανδρουλάκης, είπε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την απόδοσή τους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους, γιατί η ομάδα λειτούργησε καλά και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, δεν είχαμε την τύχη και για αυτό δεν πήραμε τη νίκη που αξίζαμε 100%.

Όταν η Καλλιθέα έμεινε με δέκα παίκτες, ήταν όλοι τους μπροστά στην περιοχή και δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ έτσι. Αυτό που στεκόμαστε είναι το ότι έχουμε εξέλιξη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είχε μόνο μια ευκαιρία και τελική, αυτό σημαίνει πως και στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού μας υπάρχει βελτίωση. Παράλληλα δημιουργούμε και φάσεις συνέχεια και είναι και αυτό εξέλιξη».

Ο γκολκίπερ του Εργοτέλη, Παναγιώτης Λαδάς, ανέφερε: «Θέλω να ξεκινήσω με ευχές σε όλους για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ιδιαίτερα στον Στέλιο Λαμπάκη που τραυματίσθηκε προχθές και τους ευχόμαστε όλοι μας να επιστρέψει και πάλι δυνατός κοντά μας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα, είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε με αποκορύφωμα το πέναλτι. Παίζουμε όμως σε κάθε αγώνα όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο και φάνηκε σήμερα που ο αντίπαλός μας δεν κατάφερε να μας απειλήσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού».

Πηγή: grandsport.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep