Μόνο ο Νικολακάκης...

Οι νεοαποκτηθέντες του Εργοτέλη, Οικονόμου και Τσέλιος δεν μπήκαν στην αποστολή για τη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Στα... χαρτιά ήρθε η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος για τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου, όμως καλείται να πάρει αποτελέσματα και στο γήπεδο αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Την Κυριακή (21/01) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια και ο τεχνικός, Τάκης Γκώνιας θα έχει στη διάθεσή του μόνο ένα από τα τρία αποκτήματα.

Ο Μανώλης Νικολακάκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή, όμως εκτός έμειναν οι Οικονόμου, Τσέλιος. Μεταξύ των επιλογών του δεν είναι ακόμα οι Κυριακίδης, Λαμπάκης, Χανιωτάκης, Κούρτι, Δουλγεράκης, Κυριαλάνης, Μανουσάκης και Λυδάκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (20/01) αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Βέροια, όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση. Σημειώνεται ότι στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τους εκτός αποστολής.

Η 18άδα: Λαδάς, Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Μπούζας, Ιατρούδης, Έφορντ, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κάιπερς, Εντιαγιέ, Σταματάκος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep