Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απάντηση Λούβαρη σε Φυντάνη

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Λούβαρης απάντησε στην ανακοίνωση του Ηλία Φυντάνη και προανήγγειλε αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.

Ο Λούβαρης απάντησε στον πρώην προπονητή της ομάδας της Πάτρας και στην ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι δεν έπρεπε να πανηγυρίζει τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές και σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και απολύσεις, αλλά δεν ονομάτισε τον μεγαλομέτοχο...

Αναλυτικά ο Λούβαρης είπε:

«Δεν θα απαντούσα στον κ. Φυντάνη αλλά εκείνο που δεν κατάλαβε είναι το εξής : Ότι ήταν ο προπονητής της Παναχαϊκής και όχι κάποιας άλλης ομάδας για να πανηγυρίζει τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Football League.

Η επιλογή του κ. Φυντάνη ήταν, τόσο δική μου, όσο και του μεγαλομετόχου της ομάδας λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του στο παρελθόν, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική και το συμμάζεμα της ομάδας μετά την παραίτηση του Σεροπιάν.

Την Παναχαϊκή δεν την ενδιαφέρει να μένει αήττητη και να έχει σε 6 αγώνες 1 ήττα στην έδρα της από την Καβάλα, 1 νίκη με τον Βύζαντα Μεγάρων στο 93o λεπτό και 4 ισοπαλίες, αλλά σε κάθε αγώνα την ενδιαφέρει η νίκη, γιατί είναι η Παναχαϊκή και δεν συγκρίνεται με καμία από τις άλλες ομάδες της Football League, ούτε λόγω της ιστορίας της, αλλά ούτε και λόγω του ρόστερ της.

Την αγωνιστική διαφορά της Παναχαϊκής από τις άλλες ομάδες την είδαμε σε όλα τα παιχνίδια αφού ήταν καλύτερη και από την Καβάλα από την οποία έχασε και με την Λάρισα και με την Καλλιθέα και με τον Πανσερραϊκό και οπωσδήποτε με τον Φωκικό.

Εκείνο που δεν κατάλαβε επίσης ο κ. Φυντάνης είναι ότι εγώ δεν είμαι πρόεδρος μαριονέτα, αλλά πραγματικός πρόεδρος και εγώ διαλέγω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., στο υπαλληλικό προσωπικό αλλά και στους προπονητές της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος γι’ αυτό με επέλεξε και ήταν δική του και δική μου επιλογή να επανδρωθεί όλο το προπονητικό team με Πατρινούς, όπως και όνειρο δικό του και δικό μου είναι η ομάδα σε λίγο καιρό στο ρόστερ της να έχει περισσότερους Πατρινούς ποδοσφαιριστές. Όλοι μας πιστεύουμε στην άνοδο και στον κ. Ζήκο και στην πορεία θα φανεί αν η επιλογή μας αυτή είναι σωστή.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί γενική συνέλευση όπου θα επανδρωθεί με νέα πρόσωπα το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω με τους συνεργάτες μου για το ποιοι από τους ήδη εργαζόμενους στην ΠΑΕ θα παραμείνουν στις θέσεις τους ».

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep