Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

O Περέιρα στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πριν αναχωρήσει για… προετοιμασία ανακοίνωσε τον Νίλτον ντε Πάουλα Περέιρα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα από τον Γιώργο Κούτση και τελικά ο τεχνικός των Αχαιών εισηγήθηκε την απόκτησή του. Πρόκειται για τον 22χρονο (10/10/90) Νίλτον ντε Πάουλα Περέιρα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αλβανία με την Ντιναμό Τιράνων. Σύμφωνα με την ΠΑΕ είχε πέντε συμμετοχές.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι από την Τετάρτη (23/01) η ομάδα θα αναχωρήσει για το προπονητικό κέντρο Σκούρα Κορινθίας, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία! Όσο για τον Εγκούτου Ολίσε; Θα αποφασίσει ο Κούτσης αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημά του να αποχωρήσει.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από την Ντιναμό Τιράνων του Νίλτον Ντε Πάουλα Περείρα Bραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ο Νίλτον Ντε Πάουλα είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,93, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει φορέσει 5 φορές την φανέλα της Ντιναμό Τιράνων.

 

Κατόπιν αποφάσεως του προπονητή της ομάδας αλλά και του Δ.Σ. από αύριο και για 8 ημέρες σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τιμ θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο Σκούρα Κορινθίας όπου υπάρχουν 4 σύγχρονα γήπεδα και το γνωστό σαλέ Σκούρα όπου πρόσφατα προετοιμάστηκε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Το Δ.Σ. της ομάδας θεώρησε επιβεβλημένη αυτή την μίνι προετοιμασία αφού το περασμένο καλοκαίρι λόγω ελλείψεως αντιπάλων και απόφασης του τότε προπονητή Παπακώστα, δεν πραγματοποιήθηκε προετοιμασία.

 

 

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή προβληματίζεται αναφορικά με το αίτημα του Egutu Oliseh να λύσει το συμβόλαιο του. Παρά τις κακές εμφανίσεις του παίκτη, ο οποίος δεν έχει βοηθήσει την ομάδα αναλογικά με την ποδοσφαιρική του αξία το Δ.Σ. θα αποφασίσει κατόπιν συναντήσεως με τον προπονητή Γιώργο Κούτση, αν θα κάνει δεκτό ή όχι το αίτημα του παίκτη. Βεβαίως γίνεται για ακόμα μια φορά αντιληπτή η έχθρα που εκφράζουν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής, με πρόσφατο παράδειγμα το περασμένο Σάββατο όταν και απαγορεύτηκε το χαλάρωμα της ομάδας πριν αναχωρήσει για τον Βόλο, με την δικαιολογία ότι είχε αγώνα ο Δαβουρλής με επικεφαλή τον κ. Παπαγιαννόπουλο.

 

Όλα αυτά καθιστούν επιβεβλημένη την κατασκευή προπονητικού κέντρου και επ’ αυτού ανακοινώνεται πως έχουν καταβληθεί τα χρήματα και αναμένεται σύντομα η έκδοση της άδειας από την Πολεοδομία».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep