Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οφείλει να συνηθίσει εκτός...

Η Παναχαϊκή θα δώσει την Κυριακή (03/03) το δεύτερο διαδοχικό εκτός εδρας ματς.

Η νίκη αγνοείται στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Στόχος, φυσικά, είναι η σωτηρία το συντομότερο και οι Αχαιοί εκτός από το ψυχολογικό βάρος που φέρνει η χαμηλή βαθμολογική θέση θα πρέπει να συνηθίσουν να αγωνίζονται μακριά από το γήπεδό τους. Πριν τη φιλοξενία στη Ναύπακτο, λοιπόν, θα δώσουν την Κυριακή (03/03) το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς, αυτό με την Καβάλα και στη συνέχεια θα δοκιμαστούν στα Μέγαρα.

Ο Γιώργος Κούτσης θεωρεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε να αποσπάσει έστω τον πόντο στον αγώνα με τον Ηρακλή και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία και να αποφύγουν τα λάθη της Τετάρτης (27/02). Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι για πρώτη φορά προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του σε γήπεδο με χορτάρι, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο Τέλλος που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Πίτκας, Βοσκόπουλος, Δ. Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Ν' Τζιοντό, Περέιρα, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε, Ι. Κοιλιάρας, Άντονι, Γκούρτσας, Ανδρούτσος, Σαλαμαστράκης, Ρεκλείτης, Λίτσης, Μπαξεβάνος.

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep