Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παναχαϊκή με στόχο το 2Χ2

Τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη θέλει να πανηγυρίσει η Παναχαϊκή απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Οι Αχαιοί έχουν μείνει εκτός στόχων εδώ και αρκετό καιρό, όμως αποδεικνύουν ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια, προκειμένου να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Την Κυριακή (21/04) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου επικράτησαν με το «καθαρό» 2-0 παρότι αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα απουσιών. Στατιστικά δύσκολα κάποια ομάδα κάνει το 2Χ2 εντός έδρας, όμως οι «κοκκινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι θα πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην Αγυιά και θα φρενάρουν τους «Μαυραετούς».

Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (23/04) την προετοιμασία, αλλά την αποστολή θα την ανακοινώσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Κοκκίνης, Γ. Κοιλιάρας και οι τραυματίες Φατιόν, Γεωργίου. Αντίθετα, επιστρέφουν από κάρτες οι Γκούρτσας, Καραμανλής και Λίτσης.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Πίτκας, Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Λίτσης, Γκούρτσας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Τέλλος, Κωνσταντινίδης, Ρεκλείτης, Βάντερσον, Πλέγας, Χοτζάλι, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαξεβάνος, Δ. Κοιλιάρας, Παμπόε, Περέιρα, Ν' Τζιοντό, Πέττας, Αδαμόπουλος, Χούσα.

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep