Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Ρεκλείτης

Η Παναχαϊκή έλυσε τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Ρεκλείτη, ενώ θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της δύο ακόμη παίκτες.

Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης έλυσε τη συνεργασία του με την Παναχαϊκή, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Παναγιώτη Γεωργίου, η αποχώρηση του οποίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα, δανεικοί αναμένεται να παραχωρηθούν οι Μπουρλάκης και Ζέλιος, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι μέλει γενέσθαι με τον Σπύρο Σπίνουλα. Ο παίκτης απουσίαζε από τις προπονήσεις, με τους Αχαιούς να υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.

Στις προπονήσεις, οι οποίες διεξάγονται στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας, δοκιμάζεται ο Μίρσον Βολίνα. Για τον 23χρονο Αλβανό μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην ελβετική Τουν, θα αποφασίσει ο Τίμος Καβακάς τις προσεχείς ημέρες. Θέμα, στο μεταξύ, έχει προκύψει και με τον Βαγγέλη Καράτση, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να δίνει το παρών στις πρωινές προπονήσεις. Αναζητείται φόρμουλα, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει αλλαγή προπονητή τερματοφυλάκων.

Από εκεί και πέρα, η πατρινή ομάδα θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία και επιθετική γραμμή και αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμη δύο προσθήκες, ενός επιθετικού και ενός αριστεροπόδαρου μέσου. Τέλος, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι.

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep