Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχές, αλλά όχι άδεια

Η Παναχαϊκή ευχήθηκε στον Μάριο Μπόζιτς για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, αλλά δεν του έδωσε άδεια.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της πατρινής ομάδας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι το δεύτερο της οικογένειας, και η Αχαϊκή ΠΑΕ θέλησε μέσω ανακοίνωσης να του ευχηθεί. Σε αυτή τονίζεται μεταξύ άλλων ότι ο προπονητής της Παναχαϊκής, Τίμος Καβακάς, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Μπόζιτς για άδεια δύο ημερών, καθώς τον χρειάζεται εν όψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Αστέρα Μαγούλας. Η άδεια θα δοθεί μετά το ματς.

Η ανακοίνωση:

«Εχτές γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του διεθνούς ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Mario Bozic. Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, αφού έχουν και άλλο ένα αγοράκι ηλικίας 4 ετών.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. , οι προπονητές και όλοι οι οπαδοί της ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχόμαστε να είναι τυχερό το όμορφο αυτό αγοράκι και η οικογένεια Bozic να έχει μόνο χαρές.

Ο Mario Bozic ζήτησε άδεια 2 ημερών για να είναι κοντά στην σύζυγο και στα παιδιά του, αλλά ο προπονητής της ΠAE Παναχαϊκή Τίμος Καβακάς εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην λείψει αυτήν την εβδομάδα από τις προπονήσεις και έτσι ο Mario Bozic θα επισκεφτεί την γυναίκα του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας».

Last modified onΤρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep