Θέλει 13 παίκτες!

Το βασικό εμπόδιο για την πώληση της Παναχαϊκής από τον Κούγια στους Αθηναίους επιχειρηματίες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Αλέξη Κούγια στους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Οι τελευταίοι χαρακτήρισαν υπέρογκες τις απαιτήσεις του για να γίνει το deal και παρότι οι δύο πλευρές εκφράζουν την αισιοδοξία ότι τελικά θα δώσουν τα χέρια, τα εμπόδια είναι πολλά. Και το βασικότερο αυτών είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλει ο μεγαλομέτοχος να τον ακολουθήσουν στη Λάρισα παρότι αυτοί είναι αρνητικοί!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flnews.gr ο Αλέξης Κούγιας ζητά εννέα (!) ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που έχουν υπογράψει ήδη συμφωνία μαζί του. Συγκεκριμένα, το flnews.gr σας έχει ενημερώσει πρώτο από τις 10 Ιουλίου για τη μετακόμιση των Χοτζάλι, Πάτο, Οικονομόπουλου και Νικολόπουλου στην ΑΕΛ. Εκτός αυτών, όμως ο γνωστός ποινικολόγος ζητά και τους Κάργα, Καρβουνιάρη, Ασίγκμπα, Μασούρα, Τρίγκα, Αναστασόπουλο, Στεργίδη, Μπουντόπουλο και Κοντοχρήστο! Προ ημερών, πάντως, ο ίδιος έλεγε ότι δεν θέλει να διαλύσει την Παναχαϊκή...

Οι εννέα τελευταίοι είναι αρνητικοί και αν τελικά μείνουν, το τίμημα ανεβαίνει κατακόρυφα. Ωστόσο, οι Αθηναίοι επιχειρηματίες δεν το δέχονται, αφού εκτός των άλλων σε μία τέτοια περίπτωση η Παναχαϊκή θα μείνει με... 7 παίκτες και ενός νεαρού τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί από τη Νίκη Προαστίου!

Εξελίξεις δεν πρόκειται να δρομολογηθούν την Πέμπτη (16/07) δεδομένης της παρουσίας του Κούγια στη Λάρισα, οπότε η όποια συζήτηση αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο. Εννοείται ότι ο ίδιος δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα τον ακολουθήσουν τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία.

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep