Οι ευχαριστίες του Παπαδόπουλου

Ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής, Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ για την ανταπόκρισή του.

Προ ημερών ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά και χειρουργήθηκε στο γόνατο. Με επιστολή του στον ΠΣΑΠ ο Έλληνας γκολκίπερ ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την ανταπόκρισή του. Αναλυτικά:

«Απο τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τη Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και ειδικά τον Πρόεδρο Διονύση Δημόπουλο και τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο, για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραυματισμού μου, στη διάρκεια της προετοιμασίας με την ομάδα μου, την ΠΑΕ Παναχαική.

Μόλις απευθύνθηκα στον Π.Σ.Α.Π., αμέσως είχα την βοήθεια του Συνδέσμου μου, με αντιμετώπιση ζεστή, συναδελφική, ανθρώπινη. Με βοήθησαν να τακτοποιήσω ό,τι είχε σχέση με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα, μετά τη ρήξη έσω πλάγιο μηνίσκου συνδέσμου που διαγνώσθηκε στο γόνατό μου. Μόλις χρειάσθηκα τον Σύνδεσμο μου, ήταν δίπλα μου, φύλακας άγγελός μου.

Ευχαριστώ τον Π.Σ.Α.Π. αλλά και τον λαμπρό γιατρό και σπουδαίο άνθρωπο κ. Στέργιο Καρακίτσο, που με χειρούργησε και φρόντισε ώστε να κάνει το καλύτερο για εμένα, ώστε να συνεχίσω χωρίς κανένα πρόβλημα να παίζω ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας. Να είστε καλά.

Με εκτίμηση
Κλεάνθης Παπαδόπουλος».

Last modified onΤετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep