Το μυαλό στην Ελευσίνα

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία της Παναχαϊκής με τον Δημήτρη Σπανό να καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας

Έχοντας ολοκληρώσει τους φιλικούς της αγώνες η Παναχαϊκή στρέφει πλέον την προσοχή στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό. Οι Αχαιοί συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς τις προπονήσεις με τον Δημήτρη Σπανό να καταστρώνει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα του κυριακάτικου (27/9) αγώνα. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο έμπειρος τεχνικός έχει αποφασίσει για τις 8 από τις 11 θέσεις.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αθανασόπουλο, κάτω από την εστία, στους Κάργα και Ασίγκμπα στο κέντρο της άμυνας και στον Κοντοδήμο για το δεξί άκρο. Στο κέντρο αναμένεται να παρατάξει τους Ρόκα και Πέδρο στον άξονα, Στεργίδη δεξιά και Σιατραβάνη αριστερά. Οπότε για τις θέσεις που απομένουν, η «μάχη» έχει ως εξής: Για το αριστερό άκρο της άμυνας υποψήφιοι είναι οι Παπανικολάου και Χούσα, για μια θέση στη μεσαία γραμμή οι Τρίγκας και Χατζής, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Σπανός θα επιλέξει ανάμεσα στους Κυβελίδη και Τζίλας.

Last modified onΤρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep