Αφαίρεση 12 βαθμών!

Η Παναχαϊκή τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με αφαίρεση 12 βαθμών. Τι δηλώνει στο flnews ο νομικός της ΠΑΕ.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς που έπεσε στην Παναχαϊκή από τον αθλητικό δικαστή. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τους Κοκκινόμαυρους με αφαίρεση 12 πόντων, γιατί αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής!

Η απόφαση αυτή είναι εφέσιμη, όμως θεωρείται καταδικαστική για την πατρινή ομάδα, η οποία έχει 20 πόντους και με την ποινή αυτή θα πάει στους... 8, δηλαδή κάτω από τους Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου! Σημειώνεται ότι ο Πρωτοδίκης, Αντώνιος - Ελευθέριος Βόμβας που δίκασε την υπόθεση πήρε αυτή την απόφαση για τα επτά ματς που έδωσε η Παναχαϊκή μέσα στο 2016. Και το -12 δεν επιβεβαίωσε όσους υποστήριζαν ότι θα επιβληθεί απλά πρόστιμο.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε την παρακάτω απόφαση: «Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 συνολική ποινή αφαίρεσης δώδεκα (12) βαθμών από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2015-2016».

Καρπετόπουλος: «Η εφέσεων θα κρίνει»

Το flnews επικοινώνησε με τον νομικό των Αχαιών, Δημήτρη Καρπετόπουλο και αυτός επιβεβαίωσε ότι η Εφέσεων θα κρίνει. Όπως τόνισε: «Ο πειθαρχικός κώδικας της ομοσπονδίας δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας. Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Παναχαϊκή δεν μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που τα παιχνίδια της ορίζονταν. Δεν προβλέπεται καμία από τις δύο ποινές που μας έχει επιβληθεί».

Θυμηθείτε ΕΔΩ την απολογία της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην οποία είχε δώσει το «παρών» μόνο το flnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την αντίδραση του Ποτή Τσιριμπή στο flnews.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 13:03

1 comment

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 16:02 Comment Link

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;1] ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; 2] ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ, ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ; 3] ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ [ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ], ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ; 4] Η ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ -12 ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΧΟΡΤΑΤΟ"; 5] ΑΦΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΙΝΗ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, Η ΠΑΡΑΒΗΚΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ "ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΩΝ", ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΕΣΤΩ, -9, -12, -15 ΚΛΠ ΒΑΘΜΟΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; [ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ;;;;;;;].

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep