Νέα «βέλη» Φυντάνη

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε ξανά για λάθος σχεδιασμό στην Παναχαϊκή.

Για μία ακόμα φορά ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης εκτόξευσε «βέλη» σε όσους έκαναν τον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Με δήλωσή του στο flnews ανέφερε:

«Η Παναχαϊκή είναι μεάλη ομάδα με βαριά φανέλα, όμως η τεχνική ηγεσία με τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, δαπανώντας πολλά χρήματα φρόντισε η ομάδα να έχει πέσει από τον Δεκέμβριο. Όμως όλοι γράφουμε ιστορία στις μεγάλες και ιστορικές πόλεις που εργαζόμαστε. Οι σωστοί κρίνουν σωστά και οι ανόητοι κρίνουν βλακωδώς. Η ομάδα μόνη της χωρίς τη βοήθεια κανενός, χωρίς μαγειρέματα όπως κάποιοι πάλεψε για να σωθεί από τον βούρκο που την έριξε η τεχνική ηγεσία του καλοκαιριού, που έδειξε το μίσος της στη Ναύπακτο, ενώ προχθές απόλαυσε τον ήλιο της παιδικής χαράς.

Εμείς ακόμη και στο προτελευταίο παιχνίδι με τον αδιάφορο Αγροτικό Αστέρα παλέψαμε με 10 παίκτες στην ουσία να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε ακόμη και να νικήσουμε, αλλά αν είσαι πιο αδύνατος και ταλαιπωρημένος από τον αντίπαλο και έχεις να αντιμετωπίσεις και διαιτητή εχθρικό με λέιζερ που το είδαν όλοι, αδού το ματς ήταν τηλεοπτικό, πώς να κερδίσεις;».

Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία στο ματς με τον Αγροτικού Αστέρα, σημείωσε ακόμα ότι ο πρώτος επόπτης σήκωσε τη σημαία για επιθετικό φάουλ, τόνισε ότι ο Αμαραντίδης έπρεπε να αποβληθεί για ανατροπή του Χούσα και στάθηκε σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

Σημειώνεται, τέλος, ότι χθες κατέθεσαν προσφυγές σε βάρος της ΠΑΕ τρεις ακόμα πρώην ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Θοδωρή Πακάλτση και Νίκο Λουμπαρδέα.

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep