«Δεν τα έχεις δουλέψει»

Απάντηση του Ποτή Τσιριμπή στον Αλέξανδρο Μαζιώτη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Αλέξανδρος Μαζιώτης κατηγόρησε τον Ποτή Τσιριμπή ότι ψεύδεται σχετικά με την καταβολή οφειλομένων. Η απάντηση ήταν θέμα χρόνου να έρθει από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αχαϊκής ΠΑΕ με δήλωσή του στο flnews διέψευσε ότι έχει να πληρώσει πέντε μήνες και τόνισε ότι «για να λες ότι δικαιούσαι κάτι, πρέπει να το έχεις δουλέψει».

Αναλυτικά ο Τσιριμπής ανέφερε:

«Επειδή ακούσαμε από κάποιο νεαρό ποδοσφαιριστή ονόματι Μαζιώτη για ψέματα και κάποιον κύριο Τσιριμπή, κύριε Μαζιώτη ξεχνάτε ότι πέρυσι ζούσατε από τον κύριο Τσιριμπή και ερχόσασταν και κλαίγατε για να έχετε να φάτε όπως λέγατε. Άλλωστε γι' αυτό μπορούμε να ρωτήσουμε και τον μάνατζέρ σας. Εγώ δεν μπορεί να σου έχω πει ψέματα, γιατί δεν σε είχα ποτέ ποδοσφαιριστή όταν ανέλαβα την ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας, γιατί την κοπάνησες ένα βράδυ και έφυγες. Σεβασμό ας έχεις πρώτα προς τον εαυτό σου, γιατί όσοι σε έχουν γνωρίσει ξέρουν τι είσαι.

Από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι κάναμε πέντε μήνες να τον πληρώσουμε, ας μας φέρει το χαρτί από 27 Απριλίου ότι πήρε λεφτά, άρα αποκλείεται να τον κοροϊδεύουμε. Τα 7.000 ευρώ που δικαιούται, πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι είναι χρήματα για τη φετινή χρονιά συμβολαίου, την οποία δεν τίμησε ούτε ένα δευτερόλεπτο, γιατί δεν τον είχαμε ποτέ στην ομάδα.

Κύριε Μαζιώτη είστε πολύ μικρός για να μιλάτε για τον Τσιριμπή και για την ομάδα της Παναχαϊκής. Και για να λες ότι δικαιούσαι κάτι, πρέπει να το έχεις δουλέψει. Εσύ είσαι από τους τύπους που θέλετε να παίρνετε χωρίς να δουλεύετε. Άλλωστε αυτό το κρίνει και η ποδοσφαιρική σας αξία που δείχνει ότι δεν στεριώνετε ποτέ και σε καμία ομάδα. Αν σε καθοδηγεί ο δικηγόρος σου να λες αυτά που λες, να είσαι καλά και κοίτα να βάλεις μυαλό για να μπορέσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου να κάνεις κάτι σοβαρό.

Υ.Γ.: Όσο για την ακεραιότητά μου και την ηθική μου μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα (Χατζής, Κοντοδήμος, Στεργίδης) αν πληρώνονται όπως πρέπει να πληρώνονται, αλλά φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Κοντονής κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα από τον ΠΣΑΠ. Δεν είναι τυχαίο ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μόνο με ποδοσφαιριστές που έχουν τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ. Αν αμφισβητεί κανείς τα λεγόμενά μου, προκαλώ να τηλεφωνήσετε στον Κοντοδήμο ή σε όλους τους άλλους τους οποίους πληρώνω όποτε μου ζητήθηκε ή όποτε προβλέπουν οι ημερομηνίες».

Last modified onΤετάρτη, 25 Μάιος 2016 16:18

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ [ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ]
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ [ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ] Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 17:39 Comment Link

    ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΜΠΗ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ [ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ], ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΈΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ; ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ, Η ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ.,ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΗΘΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΠΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ-ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤ΄ΕΣΑΣ "ΨΕΥΤΗΣ"; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep