«Φυσικά και με ενδιαφέρει η Παναχαϊκή»

Ο πρώην άσος του Πανελευσινιακού, Σωτήρης Ζέλιος δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Παναχαϊκή

Ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παναχαϊκή, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωτήρης Ζέλιος. Ο 24χρονος άσος , που την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανελευσινιακού (16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League), ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες των «Αχαιών» και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Match», αφού αρχικά χαρακτήρισε την Παναχαϊκή ως μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, στην συνέχεια εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά:

«Είμαι ελεύθερος, καθώς είχαμε συμφωνία με την Ελευσίνα για ένα έτος. Θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα και στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στη Football League, που είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

«Η Παναχαϊκή είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στη χώρα και αυτή τη στιγμή μια από τις πιο υγιείς οικονομικά. Αν μου γινόταν πρόταση εννοείται πως θα με ενδιέφερε πολύ και θα το συζητούσα για να γυρίσω. Μπορώ να σου πω πως ακόμα δεν έχω κάτι από την Παναχαϊκή. Έχω προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσω. Θα περιμένω ώστε να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep