Περήφανος... αποκλεισμός

Η Παναχαϊκή «κοίταξε στα μάτια» τον Παναθηναϊκό αλλά έμεινε στο 1-1 και εκτός συνέχειας το Κυπέλλου για... ένα γκολ. 

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή κάνει βήματα προόδου από την περσινή περίοδο και ένα τέτοιο ήταν και η ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «Αχαιοί» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν για να βρεθούν στους «16» του θεσμού, δηλαδή τη νίκη από την στιγμή που η ΑΕΛ έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πλέον η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στρέφει την προσοχή τη στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Δόξα την Κυριακή (3/12). 

Οι αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο δεν επηρέασαν την εικόνα της Παναχαϊκής. Οι Πατρινοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ενθουσιασμό και σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν να... φοβούνται τον αντίπαλό τους. Αντίθετα με πολύ τρέξιμο κατάφεραν να κρατήσουν τονν Παναθηναϊκό μακριά από την εστία του Χαλκιά. Στη μοναδική περίπτωση που δεν είχαν αμυντική ισορροπία, στο 29', ο Χατζηγιοβάνης έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χίλιεμαρκ που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαλκιά (0-1). Το γκολ των «πρασίνων» φάνηκε να επηρεάζει τους γηπεδούχους, ωστόσο πριν από το τελος του ημιχρόνου έφεραν στο παιχνίδι στα ίσα, με το πέναλτι του Αργυρόπουλου.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο το παιχνίδι ήταν πολύ κακής ποιότητας, με αργό τέμπο και πολλά λάθη από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 76' με ένα σουτ του Χατζηγιοβάνη. Η Παναχαϊκή με το παιχνίδι στην Καρδίτσα να είναι στο 0-0, προσπάθησε να απειλήσει μετά το 80', αλλά ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες της δεν είχαν δυνάμεις να κυνηγήσουν με καλές προϋποθέσεις ένα δεύτερο τέρμα. Έστω και έτσι βρήκαν μια ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη στο φινάλε, αλλά ο Βλαχοδήμος στέρησε από τους Αχαιούς ένα "χρυσό" δεύτερο τέρμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Αργυρόπουλος (πεν.)- 29' Χίλιεμαρκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 68' Αργυρόπουλος- 30' Ρουίς-94' Δώνης

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74' Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65' Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77' Αντωνακόπουλος).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75' Τσανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (56' Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας (64' Εμμανουηλίδης).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep