Η «έκρηξη» του Σούλη

Δύο παιχνίδια αρκούσαν στον Βασίλη Σούλη για να διεκδικεί φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής. 

[googlead][/googlead]

Η περίπτωση του Βασίλη Σούλη είναι από εκείνες που προκαλούν αίσθηση. Ο 23χρονος πορτιέρο της Παναχαϊκής ξεκίνησε την σεζόν θεωρητικά ως τρίτος στην «ιεραρχία» των τερματοφυλάκων των Αχαιών, πίσω από τους Σπύρο Βρονταρά και Κώστα Χαλκιά. 

Ωστόσο του αρκούσαν δύο παιχνίδια για να διεκδικεί πλέον επί ίσης όροις την θέση του βασικού κάτω από την εστία των Πατρινών. Η παρουσία του τόσο στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου όσο και με τον Απόλλωνα Λάρισας, απέδειξε πως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μπορεί όχι απλά να τον εμπιστεύεται αλλά και να αποτελεί ένα κομβικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα του.

Έτσι με την επιστροφή του Σπυρου Βρονταρά που εξέτισε την ποινή του, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τον άνθρωπο που θα υπερασπιστεί την εστία κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης (14/1). 

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τετάρτη (10/1) ο Στέλιος Βασιλείου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ μαζί με τον Γιώργο Ντάσιο αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στο παιχνίδι της Άρτας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep